De familie Cornelis uit het Limburgse Heers biedt levensgenieters een unieke totaalbeleving rondom haar prachtige vierkantshoeve gebouwd in 1799. We vinden er een wijngaard van twee hectaren, een B&B met tien gastenkamers, een vakantiewoning en tenslotte een klasserestaurant, gerund dor Frederik Cornelis (Gault&Millau 13,5/20). Op zondagen in de zomer wordt een overdekt wijnterras opengehouden in de wijngaard. In juli en augustus kan je er dine-ren. Tweelingsbroer Adriaan staat aan het roer van het wijnbedrijf dat biologisch-biodynamisch geïnspireerd is. Hij teelt pinot noir, auxerrois, riesling, gewürztraminer en merlot. De proevers van Gault&Millau vallen voor de spontaan vergiste Chardonnay Barrique 2022. Het domein pakt voor de eerste keer uit met een op hout gelagerde merlot, vrij uniek in België. Ook met riesling wordt mooi werk geleverd. Marsnil is een wijndomein in volle kwaliteitsevolutie.